Nieuws

Talk of the town

Nieuws en artikels, je vindt ze hier.


GDPR: Beheer van uw persoonlijke data

07 december 2017

De “General Data Protection Regulation” of GDPR, geïntroduceerd in 2016, gaat definitief van kracht op 25 mei 2018. Die richtlijn is van toepassing op alle bedrijven die data van Europese burgers opslaan of verwerken. Vooral op de marketingsector zal de richtlijn een grote impact hebben.

Lees meer

5 tips voor uw digitale marketing tijdens de eindejaarsperiode

30 november 2017

De jaarwisseling staat garant voor een boost in aankopen. Aan het einde van het jaar zien we 3 periodes waaruit u als bedrijf uw voordeel kan halen. In december pieken eerst de kerstgeschenken en begin januari schieten de solden op gang. Tussendoor versturen bedrijven eindejaars- en nieuwjaarswensen om klanten aan zich te binden.

Niks nieuws onder de (winter)zon, dat klopt. Alleen moet u vandaag ook digitaal alles uit de kast halen om deze piekperiode naar uw hand te zetten. Wij geven u 5 tips om het beste uit de eindejaarspiek te halen.

Lees meer

Beveilig uw website met SSL

17 november 2017

Sinds begin 2017 geeft Google Chrome aan hoe betrouwbaar je website is . De tekst in de zoekbalk toont dan aan hoe betrouwbaar uw website is. SSL levert die betrouwbaarheidscertificaten. En wij bij DexVille zorgen voor uw SSL-certificaat.

Lees meer

DexVille wint tweede plaats op Google Hackathon in Amsterdam.

29 september 2017

Vrijdag 29 september werd het webteam van DexVille uitgenodigd op de Google Hackathon in Amsterdam. Uitdaging van de dag: de laadtijd van een mobiele website zoveel mogelijk verkleinen. DexVille kaapte de tweede prijs weg (van de vijftien teams) door de laadtijd van de website bouw-line.be te verbeteren met 76,42%

Lees meer

​Overname VisiYou

11 oktober 2017

FCR Media, moederbedrijf van DexVille, heeft VisiYou overgenomen.

VisiYou, gespecialiseerd in online marketing voor KMO’s, wil die makkelijker toegang geven tot de recentste technologieën.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief